Kokkipelit antavat mahdollisuuden kenelle tahansa olla kokki

Television kokkiohjelmat ovat vuodesta toiseen katsotuimpia televisiosarjoja. Niin ikään melkein päivittäin voi lukea lehdistä julkkiskokkien elämästä. Kuka tahansa voi opetella kokkaamaan aivan kuin mestarikokit satojen kokkikirjojen, videoiden, televisio-ohjelmien ja tuhansien nettisivustojen avulla.

Kokkipelit

Ruoanlaiton ja kokkien suosion ansiosta myös yhä useamman nettipelin teemana on kokit ja ruoka.

Maailman tunnetuimmat kokit ovat italialaisia ja ranskalaisia, joten monet kokkipelit ovat juuri eteläeurooppalaisten kokkien ja ruokakulttuurin inspiroimia.

Ruoanlaitto on samalla myös erittäin hauskaa, jolloin useisiin kokkipeleihin on lisätty myös aimo annos huumoria. Ota pasianssin lomassa kokkipelit haltuun ja tutustu muutamaan hullunhauskaan peliin!

Katso mikä keittiössä paistuu What´s Cooking -kokkipelissä

Hieman kömpelö kokki on pääosassa peliyritys Playtechin valmistamassa What´s Cooking -kolikkopelissä. Kokkipeli alkaa animaatiolla, joka näyttää kokkiystävämme kokeman pienen epäonnisen tapaturman. Sama huono onni jatkuu pelikeloille, jossa pyörivät palamaan syttynyt pannu, ylitsepursuava tehosekoitin ja ylikiehuva kattila. Pelaajalle herää tässä kohtaa jo epäluulo kokin taidoista. Onneksi se hälvenee pelin edetessä, sillä What`s Cooking on todellinen kokkipeli – pelaaja pääsee itse valmistamaan ruokaa.

What´s Cooking -kokkipelin ominaisuudet:

Playtechin pelivalikoimaan kuuluu yli 500 erilaista kasinopeliä, joka lisääntyy vuosittain kymmenillä uutuuksilla. Kokkipelit eivät ole pelivalmistajan vahvuus, mutta ehkä se lisää kokkipelit-kategoriaansa uutuuksia lähitulevaisuudessa.

Maailman paras kokki kalpenee Big Chefin rinnalla

Big Chef -kokkipeli on taasen What´s Cookingin täysi vastakohta. Nyt pelaaja pääsee nauttimaan ateriaansa hienostuneeseen ravintolaan, jossa tarjotaan ensiluokkaista ruokaa.

Big Chef -kolikkopelissä keloja koristavat huippukokin lisäksi ammattimainen keittiötiimi ja herkulliset annokset kuten tomaattikeitto, rapu, pihvi, paistettu kokonainen kana ja herkullinen creme caramel -jälkiruoka.

Lisäksi peliruudulla voi välistä nähdä hopeisen suojakuvun, ruokalistan ja Big Chef -hellan. Ne ovat erikoissymboleja, joilla pelaaja voittaa tässä kokkipelit-kategoriaan kuuluvassa kolikkopelissä hienoja erikoistoimintoja kuten ilmaiskierroksia.

Big Chef -pelin ominaisuudet:

Peliyritys Microgaming on tunnettu lukuisista luovista kolikkopeleistään, jonka luomuksiin Big Chefs -kokkipeli myös kuuluu. Yhtiö ei ole lisännyt kokkipelit-kategoriaansa muita vastaavia pelejä, mutta jäämme innolla odottamaan yritykseltä uusia kokkipelejä.

Kokkipelit ovat vallanneet netin

Kolikkopelien lisäksi muut erilaiset kokkipelit ovat pelattavissa internetin eri sivustoilla. Pikainen haku netin hakukoneella sanalla ”kokkipelit” tuo lukuisia eri pelivaihtoehtoja, joissa pelaaja pääsee niin leipomaan kuin myös paistamaan pitsaa ja hampurilaisia.

Kokkipelit ovat hyvä pelivaihtoehto sekä viihde- että oppimismielessä – varo vain, ettei nälkä yllätä pelatessa!